Parachutespringen

Parachutespringen is voor iedereen!

Vliegen blijft een droom voor veel mensen, vliegen als een vogel blijft echter voor ieder mens een fantasie. Uit een vliegtuig springen met een Parachute is echter een vlieg ervaring die voor de meeste erg in de buurt komt!

Er zijn maar weinig dingen die je kunt vergelijken met de kick die je krijgt van een parachutesprong. Het adrenaline niveau overstijgt alle eerdere terwijl je met 200 km/uur in een vrije val richting de aarde valt. Of het nu de eerste (tandem) sprong of de 50ste solosprong is, parachutespringen blijft een fantastische bezigheid!

Parachutespringen is voor jong en oud!
Parachutespringen is voor jong en oud!

Voor iedereen een Tandem sprong
Tandem skydiven kent geen leeftijdsbeperking, van kind tot oma, iedereen kan en mag het doen. Je springt aangehaakt bij een instructeur en hoeft niets te doen waardoor je volledig kunt genieten van de vrije val.  De instructeur heeft een extra grote parachute om die makkelijk het hogere gewicht kan dragen. Het enige wat je krijgt is een minimale (safety) instructie.

Doe een Parachutesprong cadeau!
Er zijn veel mensen te vinden die een parachutesprong op hun bucket-list hebben staan maar hier nooit aan toe komen. Ken jij zo iemand? Geef dan een tandemsprong cadeau. Dit is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een unieke ervaring die de skydiver nooit zal vergeten.

Uit een vliegtuig springen toch té spannend?
Als skydiven voor jou net een brug te ver is kun je als alternatief altijd nog kiezen voor een Indoor Skydive!