Indoor Skydive

Voel je zo vrij als een vogel, ga voor een sessie Indoor Skydiving!

Iedereen heeft weleens gedroomd dat hij kan vliegen, maar parachutespringen uit een vliegtuig gaat bij de meeste net iets te ver. Gelukkig zijn er inmiddels andere opties die niet minder leuk zijn!

Sinds een paar jaar kun je Indoor Skydiven in Roosendaal. Hier staat de enige indoor skydive simulator van de Benelux. Je stapt daarbij met een speciaal pak in een verticale wind tunnel die blaast met wel 275Km/h.

Dit geeft dezelfde unieke ervaring en adrenaline kick van een vrije-val tijdens een echte skydive, maar dan een stuk veiliger. Dankzij de goede begeleiding van een professionele instructeur en uitgebreide voorbereiding is een indoor skydiving voor iedereen geschikt. Het moto bij Indoor Skydive Roosendaal is dan ook “Iedereen kan Vliegen”!

Indoor skydive roosendaal
Foto genomen bij Indoor Skydive Roosendaal

Voor wie is indoor skydiving geschikt?
Indoor skydiving is geschikt voor volwassenen, kinderen vanaf 4 jaar en ouderen. Zelfs voor mensen met een handicap of lichamelijke beperking is het mogelijk om de kick van een indoor skydive te ervaren.
Bij indoor skydive Roosendaal kunnen ze u in alle gevallen helpen. Ben je nog geen 18, dan zul je altijd toestemming moeten hebben van een ouder of verzorger.

Je eerste vlucht
Voordat je de wind tunnel in mag stappen is er nog wat voorbereiding nodig. Als je arriveert krijg je van Indoor Skydive Roosendaal een skydiving set bestaande uit een overall, schoenen, hem veiligheidsbril en oor beschermers. Als je omgekleed bent mag je naar de instructieruimte waar je aan hand van een video uitleg krijgt hoe het indoor skydiven in zijn werkt gaat. Hier leer je welke houding je aan dient te nemen en hoe je kunt communiceren met de instructeur zodra je in de wind tunnel bent. Door de harde wind is praten namelijk niet meer mogelijk.

Als je alle instructies hebt geleerd kan het feest onder begeleiding gaan beginnen! Bij de eerste sessie zal de instructeur helpen om een goede houding te vinden. Als dat goed gaat zweef je al snel zelfstandig!

Video impressie bij Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydiven is de ultieme compbinatie van actie, ontspanning en gezelligheid.  Een sessie bij Indoor Skydive Roosendaal leent zich dan ook uitstekend als Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, , kinderfeestje, groepsuitje of gewoon met een vriend of vriendin! Er zijn allerlei mogelijkheden om er een fantastische dag van te maken!

Wilt u ook de unieke ervaring meemaken van een indoor skydive in roosendaal? Kijk dan snel op http://www.indoorskydive.com

Een nog grotere adrenaline rush nodig dan dit? Ga dan écht parachutespringen op diverse locatie in Nederland!